Survivor All Star: Ο Μάριος που “πιάστηκε” να φιλά την Καρολίνα, έχει σχέση με γνωστή πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Survivor All Star: Ο Μάριος που “πιάστηκε” να φιλά την Καρολίνα, έχει σχέση με γνωστή πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Άνω-κάτω το συμβούλιο στο Survivor της Κυριακής μετά τα πλάνα με τα φιλιά των δύο παικτών. Δεν είναι μόνο η Καρολίνα που βρίσκεται σε σχέση με πρώην παίκτη του ριάλιτι. Οι αποκαλύψεις που "καίνε" τον Μάριο Πρίαμο.

Το Survivor της Κυριακής αναμενόταν και εν τέλει ήταν αποκαλυπτικό. Το φιλί της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο δάσος, δύο παικτών δηλαδή από αντίπαλες ομάδες έφερε αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στην… Ελλάδα, αφού, όπως αποδείχτηκε, αμφότεροι βρίσκονται σε σχέση και μάλιστα με πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Όπως μας είχε προϊδεάσει το ριάλιτι, το πολυαναμενόμενο φιλί ανάμεσα στον παίκτη των Διασήμων και την παίκτρια των Μαχητών, το οποίο “επισκίασε” ακόμα και την πρώτη υποψηφιότητα που προέκυψε στο συμβούλιο του νησιού.

Η κάμερα τους κατέγραψε να φιλιούνται στο δάσος, σε μία περιοχή που θεωρείται “απαγορευμένη ζώνη” από την παραγωγή, γεγονός που έφερε ανακοινώσεις αλλά και επίπληξη από τον Γιώργο Λιανό.

Οι δυο τους φάνηκαν να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν τη λήψη από την κάμερα, με την παίκτρια των μπλε να σηκώνεται και να απομακρύνεται, την ώρα που ο Μάριος Πρίαμος κοιτούσε προς την κάμερα ανήσυχος.

Το στιγμιότυπο, το οποίο προβλήθηκε από την κάμερα του ΣΚΑΪ, προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετούς παίκτες των δύο ομάδων, καθώς και την παρέμβαση της παραγωγής όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια με όσα τους είπε ο παρουσιαστής.

Η Καρολίνα με τον Μπο, αλλά και ο Μάριος με γνωστή πρώην παίκτρια

Πριν από μερικές ημέρες, πριν ακόμη κυκλοφορήσει το trailer του επεισοδίου της Κυριακής, έγινε γνωστό πως η Καρολίνα Καλύβα είναι σε σχέση με τον Μπο. Ή τουλάχιστον, ήταν, αφού ο άλλοτε παίκτης του ριάλιτι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους on air όταν είδε το πλάνο με το φιλί στον Μάριο.

Δεν ήταν μόνο η Καρολίνα σε σχέση και μάλιστα με πρώην παίκτη του Survivor, αφού κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Πρίαμος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Μάριος φέρεται να είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στην εκπομπή προβλήθηκε μάλιστα και η πρώτη κοινή φωτογραφία τους, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: “Η Ελευθερία Ελευθερίου μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι ειναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να ειναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι ειναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να ειναι μαζί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα