Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου – “Ξέρω πολλά, θα βγω να μιλήσω”

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου – “Ξέρω πολλά, θα βγω να μιλήσω”

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις γεμάτες νόημα.

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor All Star είναι αναμφισβήτητα μία από τις επεισοδιακές στην ιστορία του reality επιβίωσης, καθώς στο άκουσμα της ετυμηγορίας του κοινού ο πρώην μισθοφόρος έμεινε εμβρόντητος και επέλεξε να αποχωρήσει από το Συμβούλιου του νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν.

Ο ίδιος κατά την αποχώρησή του επέλεξε να μην πει ούτε λέξη, ωστόσο στην συνέχεια έδειξε πως έχει πολλά να μοιραστεί, αφού πρώτα προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μια αφίσα του τσίρκο Medrano, βάζοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που μάλιστα θεωρούνταν και ένα από τα μεγάλα φαβορι του ριάλιτι μίλησε και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, επαναλαμβάνοντας πως δεν του αρέσει το τσίρκο, ενώ τόνισε πως έχει πολλά να πει.

“Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω, θα βγω να μιλήσω στο κανάλι”, είπε ο ίδιος κατά την επιστροφή του στις δηλώσεις του στην κάμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα