Survivor All Star: Πότε ξεκινά και πόσα επεισόδια θα βλέπουμε – Όλες οι λεπτομέρειες

Survivor All Star: Πότε ξεκινά και πόσα επεισόδια θα βλέπουμε – Όλες οι λεπτομέρειες
Survivor All Star Instagram / @survivorturkiye

Αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star που επιστρέφει στον ΣΚΑΙ σε μερικές εβδομάδες. Πότε φεύγουν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες και πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Είναι πλέον γεγονός το Survivor All Star που επιθυμούσε εδώ και καιρό να υλοποιήσει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελλάδα.

Τα ραντεβού της Acun Medya και της παραγωγής του ΣΚΑΙ με πρώην παίκτες του Survivor συνεχίζονται, ενώ μέχρι τώρα έχουν “κλειδώσει” κάποια μεγάλα ονόματα για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι παίκτες και οι παίκτριες θα αποχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο στα μέσα του Δεκεμβρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτό σημαίνει, ότι θα φύγουν από την Ελλάδα μία βδομάδα περίπου νωρίτερα από την ημερομηνία των προηγούμενων ετών.

Παρόλα αυτά, δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία για την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Πάντως, οι παίκτες και οι παίκτριες έχουν συμφωνήσει στο προσύμφωνο που έχουν υπογράψει, πως θα είναι διαθέσιμοι οποτεδήποτε τους καλέσει η παραγωγή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα έχουμε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Survivor All Star: Ποια ονόματα έχουν “κλειδώσει”

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου υπογράφουν σύντομα, για να μπουν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας έχουν “κλειδώσει” την είσοδό τους στο παιχνίδι.

“Ναι” έχει πει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν έχει υπογράψει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως από τους παίκτες του Survivor 2022, έχουν κάνει συζητήσεις ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά έφυγε νωρίς για λόγους υγείας, καθώς και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε εντυπωσιάσει με την αγωνιστικότητά της.

Όσον αφορά το Survivor του 2021, ραντεβού έχει κάνει με την παραγωγή ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος τα είχε πάει, επίσης, πολύ καλά και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές βδομάδες, είχε διαρρεύσει πως έγινε “κρούση” και στα παρακάτω ονόματα: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα