Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor All Star skai tv

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης, όπου ένας παίκτης θα "χαιρετήσει" τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (9/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και από φαγητό.

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα και έτσι τις αποχωρήσεις θα τις βλέπουμε κάθε Πέμπτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες, που προσπάθησαν να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Τελικά, οι Κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες – μετά από το χθεσινό “διάλειμμα” – και κέρδισαν τον αγώνα στον στίβο μάχης και το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης των Διάσημων που βγήκε στον τάκο για αυτή την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Μαχητές Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι ένας από τους Μπλε εκείνος που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/2) αναμένεται να αποχωρήσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (9/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα