Survivor All Star: Τα στατιστικά των παικτών πριν την Ένωση – Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη

Survivor All Star: Τα στατιστικά των παικτών πριν την Ένωση – Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη
Survivor All Star instagram: survivorgreece

Τα αναλυτικά στατιστικά του Survivor All Star, λίγο πριν το πάρτι Ένωσης των ομάδων. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και ποιος στον "πάτο".

Το φετινό Survivor έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η επιτυχία του Survivor All Star οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι πολύ από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ποιοι έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη Ένωση των δύο ομάδων;

Survivor All Star: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη θέση ο Σάκης Κατσούλης, με ποσοστό νικών 69,1%. Ο παίκτης είναι ανταγωνιστικός και θεωρείται έναν από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο.

Στον αντίποδα βλέπουμε τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δείξει την αγωνιστικότητά του στην πίστα. Συγκεκριμένα, το ποσοστό νικών του φτάνει το 40,6%.

Survivor All Star: Τα στατιστικά των γυναικών

Σημειώνεται ότι η γυναίκα με τα καλύτερα στατιστικά είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Το ποσοστό νικών της ανέρχεται στο 68,3%.

Από την άλλη, η παίκτρια με τα χειρότερα στατιστικά αυτή τη στιγμή είναι η Μελίνα Μεταξά, με ποσοστό νικών στο 45,1%.

Survivor All Star: Τα αναλυτικά στατιστικά των παικτών

WWW.SURVIVOR-GREECE.GR

WWW.SURVIVOR-GREECE.GR

Survivor Spoiler: Όσα ξέρουμε για το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης, που θα δούμε την Κυριακή (23/04), σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς το παιχνίδι σκληραίνει και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε και θα περάσουν ανέμελες στιγμές, ενώ θα τραγουδήσουν τα κομμάτια που έχουν ήδη επιλέξει ως τα αγαπημένα τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Ρόκκος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αναλαμβάνοντας να διασκεδάσει τους παίκτες στο πάρτι.

Σημειώνεται ότι, μετά την Ένωση, οι Μπλε θα αφήσουν την παραλία τους και θα πρέπει και να στριμωχτούν στην ίδια καλύβα με τους Κόκκινους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα