Survivor All Star: On air ένταση και αμηχανία στον Τελικό – “Παιχνίδι ανθρωποφάγο κι απάνθρωπο”

Survivor All Star: On air ένταση και αμηχανία στον Τελικό – “Παιχνίδι ανθρωποφάγο κι απάνθρωπο”
Τελικός Survivor All Star skai tv

"Φωτιά" έβαλε στον Τελικό του Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας, με τα σχόλια που έκανε στον "αέρα". Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη.

Μια στιγμή αμηχανίας έλαβε χώρα στον μεγάλο Τελικό του Survivor All Star, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου, το βράδυ της Τρίτης.

“Survivors! Καλωσήρθατε στον τελευταίο στίβο μάχης της χρονιάς. Πάμε να το ζήσουμε!” είπε στην έναρξη της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός, δίνοντας το σήμα για να αρχίσει η “τελευταία μάχη”, ενώ αμέσως άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για τους δύο φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε στον χώρο τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι πήραν τις θέσεις τους εν μέσω αποθέωσης, με τον καθένα να έχει τους δικούς του, πιστούς θαυμαστές. Στο πλευρό τους, οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και, φυσικά, οι πρώην παίκτες του φετινού Survivor, που παρευρέθηκαν στον μεγάλο Τελικό.

Όσοι βρίσκονταν στο Γαλάτσι, δεν σταμάτησαν στιγμή να ζητωκραυγάζουν για τον αγαπημένο τους φιναλίστ, ενώ οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ήταν στην εξέδρα, ανάμεσα στο κοινό.

Μεταξύ αυτών και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος πήρε τον λόγο, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για την οικειοθελή του αποχώρησή του από το ριάλιτι.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

«Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο κι απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», συμπλήρωσε ο νικητής του Survivor 2022.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης, θέλοντας να δώσει απάντηση στους ισχυρισμούς του πρώην συμπαίκτη του.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη ανθρωποφαγία. Ο καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα