Survivor All Star: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος – “Αν ήμουν ένα τέρας όρθιο δεν θα σας ενδιέφερε”

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος – “Αν ήμουν ένα τέρας όρθιο δεν θα σας ενδιέφερε”
Περικλής Κονδυλάτος glomex

Δύσκολα τα πρώτα 24ωρα για τον Περικλή Κονδυλάτο στο Survivor All Star καθώς αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού. Τα δάκρυα και η έντονη αντίδραση στην απόφαση των συμπαικτών του.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (09/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και στους στίβους μάχης.

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο του νησιού, όπου πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε μετά την ψήφο των παικτών ο Περικλής Κονδυλάτος και φυσικά το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και αντιπαράθεσης μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας.

Μιλώντας με τους νέους συμπαίκτες του για την υποψηφιότητά του ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε πως τα κριτήρια για να ψηφιστεί αρνητικά ο ίδιος δεν ήταν μόνο αγωνιστικά -όπως υποστηρίζουν οι συμπαίκτες του- και σχολίασε “αν ήμουν ένα τέρας όρθιο που περπατούσε και μιλούσε δεν θα σας ενδιέφερε. Αυτό δείξατε τώρα. Δεν με πειράζει!“.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη στεναχώρια του που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και μιλώντας στην κάμερα το επόμενο πρωί εξήγησε γιατί θεωρεί την τακτική της “εξαφάνισης” και της αποστασιοποίησης την καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση.

“Η χθεσινή βραδιά δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι μου είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω, θα είμαι ειλικρινής: έχω στεναχωρηθεί διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά όπως λένε τα παιδιά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά απλά θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται ότι έχω ή δεν έχω μαζί τους. Πάντα μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα, και αυτό να τους κάνει να αισθάνονται άβολα, δεν τους κατηγορώ για αυτό […] Το περίμενα εννοείται αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μη το πάρω προσωπικά. Ειλικρινά αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό. Μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου, πάτα γερά στα πόδια σου και πες αυτό είναι. Τι έρχεσαι και μου κάνεις πρόλογο; Αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις. Γιατί αισθάνεσαι άσχημα; Για μένα, σε αυτές τις περιπτώσεις που τις έχω ξαναζήσει, το χειρότερο αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι αυτό που ζω τώρα. Αυτή η ‘υπέροχη επόμενη μέρα’ που πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα. Γιατί δεν φτάνει αυτό που έγινε, το παμψηφές, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν ότι είμαι αυτός που ψηφίστηκε, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος και να είμαι και κουλ”, δήλωσε μεταξύ άλλων φανερά φορτισμένος ο παίκτης των Μπλε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα