Survivor: Ανατροπή δίχως προηγούμενο – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ανατροπή δίχως προηγούμενο – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατρεπτικό το Survivor της Τετάρτης, καθώς προέκυψε αλλαγή σε μία υποψηφιότητα με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί και διαφορετική τριάδα. Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ανατροπή… μεγατόνων στο Survivor της Τετάρτης, καθώς επιβλήθηκε ο “νόμος” των δύο ασυλιών, μία συνθήκη για την οποία μάς είχε προϊδεάσει η διαμόρφωση των νέων κανόνων του παιχνιδιού και που άλλαξε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τις τρεις υποψηφιότητες.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να πάρει και δεύτερη ασυλία στον στίβο μάχης, γεγονός που αυτομάτως τον έβγαλε από την επισφαλή θέση του ενός εκ των υποψηφίων, όπως τον είχε υποδείξει ο Γιώργος Κόρομι.

Ο τελευταίος κλήθηκε να υποδείξει νέο υποψήφιο, επιλέγοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλευρό του Γιώργου Ασημακόπουλου, που ήταν ήδη ο δεύτερος υποψήφιος.

Όσο για τη συμπλήρωση της τριάδας; Τον τρίτο υποψήφιο έπρεπε να επιλέξει με τη σειρά του ο Σάκης, που πήρε την… εκδίκησή του, υποδεικνύοντας τον Γιώργο Κόρομι.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor θα γίνει γνωστός την ερχόμενη Κυριακή 27/6.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα