Μαρία Μπακοδήμου: Ο καλεσμένος της δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή γιατί τον πήρε ο ύπνος

Μαρία Μπακοδήμου: Ο καλεσμένος της δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή γιατί τον πήρε ο ύπνος

Λάθος στη ρύθμιση της αφύπνισης στο κινητό του έκανε ο καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο στούντιο του "Γεια Σου".

Με μία βασική απουσία ξεκίνησε η εκπομπή “Γεια σου” της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου, αυτή του καλεσμένου της.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, ο εκλεκτός της εκπομπής δεν βρέθηκε στο στούντιο καθώς τον πήρε ο ύπνος, πράγμα που επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο ίδιος, εξηγώντας και τον λόγο που αυτό που συνέβη.

Στο ξεκίνημα, η παρουσιάστρια είπε: Φτιάξε τον καφέ σου, δες Γεια σου που έχουμε τόσα να δεις, εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τον είχαμε καλεσμένο σήμερα. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να πω εγώ “και τώρα ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο”. Ακόμα στο κρεβάτι του μπορεί να είναι, να μην έχει βάλει και καφέ, κοιμάται. Είδα stories ότι ξενύχταγε με τον Τριαντάφυλλο. Να περνάνε ωραία να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού… Δεν είμαστε και στον Αυτιά, να σε ξυπνήσουμε από τις 6, στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου, εντάξει, ότι νομίζεις”.

Εν συνεχεία, ο πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε στην εκπομπή, ο οποίος, αφού απολογήθηκε, εξήγησε πώς έκανε λάθος στη ρύθμιση της αφύπνισης στο κινητό του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα