Survivor: Ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor Instagram

Μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο του Survivor 5. Ποιος παίκτης των Μαχητών εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο.

Με μία αναπάντεχη αποχώρηση ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες των Μαχητών στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, την ίδια στιγμή που η ομάδα των Μπλε είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα και οι σχέσεις ανάμεσά τους είναι τεταμένες.

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου η Τζο τα “έβαλε” με τους άντρες της ομάδας της λέγοντας πως είναι όλοι ηττοπαθείς και όταν βρίσκονται στον στίβο μάχης δεν πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να φέρουν κάποιον πόντο για την ομάδα τους, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Γιώργο Κατσαούνη πως δεν έχει αντίληψη του στόχου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κερδίσει μία νίκη.

Survivor: Κατέρρευσε η Σταυρούλα για την επίθεση που δέχεται

Ουδέτερη στάση παραδέχθηκε πως κρατά πλέον η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έχει απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες της, ενώ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε πως δέχεται επίθεση. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στους γονείς της και για το πώς εκείνοι τη βλέπουν μέσα στο παιχνίδι.

“Δεν θέλω εδώ να νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί να μειώσει το παιδί τους και να το βγάλει ότι δεν είναι αυτό που είναι. Αυτό με ενοχλεί εμένα. Δεν με ενοχλεί η επίθεση που έχω δεχθεί, με ενοχλεί ότι θα το δουν οι γονείς μου και θα νιώθουν ότι εγώ δεν είμαι καλά, ότι δεν περνάω καλά, ενώ είμαι μια χαρά και έχω μάθει στα δύσκολα και έχω αντέξει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εμένα ας με ‘χτυπήσουν’ όσο θέλουν, όμως δεν μπορώ να δείχνω ότι δεν είμαι καλά, γιατί δεν είναι εδώ οι άνθρωποί μου για να δουν ότι εγώ είμαι καλά και ότι ‘το έχω’. Βλέπουν συνέχεια μία επίθεση προς το πρόσωπό μου”, δήλωσε με κλάμματα η παίκτρια του Survivor.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Διάσημοι και Μαχητές συμμετείχαν στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, με τους τόνους να ανεβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η νίκη ανήκε μόνο σε μία ομάδα.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό και εξαντλητικό αγώνισμα, οι Κόκκινοι έκαναν την ανατροπή και αναδείχθηκαν νικητές για ακόμη μια φορά, κερδίζοντας επάξια τον αποψινό αγώνα με 5-4 και απολαμβάνοντας το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Εμβρόντητοι παρακολούθησαν οι παίκτες του Survivor 5 το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με ένα από τα φαβορί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Οι Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλφας, Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ωστόσο για έναν το ταξίδι στο Survivor τελείωνε απόψε.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Σάββας Κάλφας, επιβεβαιώνοντας τα spoiler.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα