Survivor: Ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Ανατροπή στο Συμβούλιο – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor Instagram/survivorgreece

Ασημίνα, Γιώργος, Στάθης ή Σπύρος; Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που σόκαρε τους παίκτες. Αυτός ο παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Ένα συναρπαστικό και άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο περίμενε τους τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Πέμπτης (16/06), με τους παίκτες του reality επιβίωσης να έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση.

Το Survivor βρίσκεται πια στην τελική ευθεία και οι 8 εναπομείναντες παίκτες δίνουν το 100% του εαυτού τους με μοναδικό σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο δεν λείπουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί, τόσο στις παραλίες όσο και στα συμβούλια του νησιού.

Μετά από ακόμη ένα απαιτητικό αγώνισμα και τη νίκη της κόκκινης ομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκαν στο συμβούλιο όπου περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας από τον Γιώργο Λιανό.

Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, επιβεβαιώνοντας έτσι τα spoiler που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τους υπόλοιπους παίκτες να εκφράζουν την έκπληξή τους και τον Άρη Σοϊλέδη να ξεσπάει σε κλάμματα.

Φυσικά, απόλυτα κερδισμένος και αυτού του συμβουλίου αποχώρησης δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει παραμείνει στο παιχνίδι και τις 11 φορές που έχει τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

“Ο προκάτοχός μου έσπαγε ρολόγια, εγώ δεν ξέρω αν θα σπάσω το ρεκόρ”, δήλωσε ο φαρμακοποιός λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αναφερόμενος στον γνωστό τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα