Survivor: “Φωτιά” στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: “Φωτιά” στο συμβούλιο – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Εντάσεις δημιουργήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, με αφορμή την ψηφοφορία. Ανατροπή με δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση, συνολικά τέσσερις για αυτή την εβδομάδα.

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (15/06) στον ΣΚΑΙ.

Στο χθεσινό αγώνισμα, εκείνος που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία και έτσι να προστατεύσει τον εαυτό του, ήταν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση, μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα, με αφορμή ένα σχόλιο ότι η Μαίη αφήνει τον Τάλα να παίρνει νίκες.

Survivor: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, η κάλπη “έδειξε” ισοψηφία, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας.

Οι δύο παίκτες ήρθαν να προστεθούν στους δύο προηγούμενους, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, επομένως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι συνολικά τέσσερις.

Το βράδυ της Πέμπτης (16/06) θα μάθουμε ποιος από αυτούς θα αποχωρήσει από το Survivor.

Survivor: “Φωτιά” στο συμβούλιο του νησιού

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι παίκτες που αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, κλήθηκαν να σχολιάσουν τα αποτελέσματα.

Ο Στάθης Σχίζας, μάλιστα, άφησε αιχμές για στημένη ψηφοφορία και για στρατηγικές από άλλους παίκτες και, συγκεκριμένα, από την Ασημίνα.

Ο ίδιος της ζήτησε τον λόγο που τον ψήφισε, με την παίκτρια να ζητάει με τη σειρά της τον λόγο από τον Στάθη για την δική της υποψηφιότητα.

Στη συζήτηση μπήκε και ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την ψήφο της Ασημίνας εις βάρος του Στάθη.

Τέλος, τον λόγο πήρε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία ξεκαθάρισε πως με όλα όσα συμβαίνουν και ακούγονταν, δεν θα ψηφίσει ξανά αγωνιστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα