Survivor- Άναυδος ο Τριαντάφυλλος με τα λόγια της Καρολίνας: “Από σήμερα να φύγει ο τίτλος καραγκιόζης”

Survivor- Άναυδος ο Τριαντάφυλλος με τα λόγια της Καρολίνας: “Από σήμερα να φύγει ο τίτλος καραγκιόζης”
Glomex

Τα επαινετικά λόγια της Καρολίνας προς τον Τριαντάφυλλο με αφορμή το χθεσινό αγώνισμα. "Από εδώ και σήμερα θέλω να φύγει ο τίτλος καραγκιόζης και να μείνει ο τίτλος άξιος", σημείωσε.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Τριαντάφυλλος ακούγοντας τα επαινετικά λόγια της Καρολίνας Καλύβα προς τον ίδιο μετά το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα απευθυνόμενη στον Ντάφι τον χαρακτήρισε “άξιο”, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να του αφαιρεθεί ο τίτλος “καραγκιόζης” και να αντικατασταθεί με αυτόν του “άξιου”.

“Ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή στο παιχνίδι, η ψυχή μου έπαιξε σε αυτόν τον αγώνα, όχι το σώμα μου, πονάω πάρα πολύ. Όμως αυτός ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως άξιος. Ανάξιος είναι αυτός που στήνει αγώνες, είναι αυτός που νοθεύει τους αγώνες, αυτός που κοροϊδεύει, που πατάει επί πτωμάτων. Ο άξιος θα είναι πάντα αυτός που προσπαθεί και που παίζει με οποιοδήποτε κόστος. Το ότι μπαίνεις και περπατάς, αλλά τελειώνεις τον αγώνα είσαι άξιος για πολλά συγχαρητήρια. Και αυτό έχω να πω στον Ντάφι σήμερα, ότι ήταν άξιος. Από εδώ και σήμερα θέλω να φύγει ο τίτλος καραγκιόζης και να μείνει ο τίτλος άξιος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα