Survivor- Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στον μεγάλο τελικό

Survivor- Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στον μεγάλο τελικό
Η Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη ντύθηκε, στολίστηκε και έκατσε στο σπίτι της να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Survivor. Αποκάλυψε στα Instagram Stories της γιατί δεν παρευρέθηκε στο Άλσος Γαλατσίου.

Ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (05/07) στον ΣΚΑΙ ο τελικός του Survivor 4, που λαμβάνει χώρα στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το κέφι αναμένεται να είναι μεγάλο.

Ηχηρές ήταν ωστόσο απουσίες από την βραδιά του μεγάλου τελικού. Η Άννα Μαρία Βέλλη ντύθηκε, στολίστηκε και έκατσε στο σπίτι της να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη, η γνωστή Youtuber, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε στα Instagram Stories πως ο λόγος που δεν πήγε στον τελικό του Survivor είναι η επαφή της με τον James Καφετζή, ο οποίος χθες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

“Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!” έγραψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα