Survivor: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Τάκη, Σοφιάννα και Σπύρο – “Να χάσουμε την ασυλία να ξεβρωμίσουμε, βρωμιάρη”

Survivor: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Τάκη, Σοφιάννα και Σπύρο – “Να χάσουμε την ασυλία να ξεβρωμίσουμε, βρωμιάρη”
Survivor glomex

Καζάνι που βράζει η ομάδα των Μπλε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor. Βαρείς χαρακτηρισμοί, βρισιές και μπουγέλα.

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor ρίχτηκαν στη μάχη οι δύο ομάδες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο η ένταση δεν έλειψε και οι παίκτες της Μπλε ομάδας βρέθηκαν πρωταγωνιστές σε νέα επεισόδια.

Αφορμή στάθηκαν οι συμβουλές του Τάκη Καραγκούνια στη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την παρουσία της στον στίβο μάχης και μία απαξιωτική φράση του μισθοφόρου ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της παίκτριας, η οποία πήγε μπροστά του και δεν δίστασε να του πετάξει νερό στο πρόσωπο από το μπουκαλάκι που κρατούσε.

Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε με τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ θέση στον καυγά των δύο παικτών πήρε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντάς του ότι η αντίδρασή της ήταν καθαρά αποτέλεσμα της δικής του συμπεριφοράς.

“Σου έκανε αυτό που σου άξιζε. Ναι! Μην κοιτάς τι σού έκανε, τι τής είπες και στο έκανε. Είσαι αγενέστατος και απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε να ξεβρωμίσει η ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεσαι τις γυναίκες, να σέβεσαι ένα κορίτσι που έτρεχε για να πάρεις εσύ τη νίκη και να σου εξασφαλίσει την ασυλία. Δεν την αξίζεις την ασυλία”, φώναξε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον Τάκη Καραγκούνια να τους χαρακτηρίζει “αστείους” και να κατηγορεί τον συμπαίκτη του ότι κάνει reality.

Οι Μπλε έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και αυτή τη φορά η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, με τους παίκτες της ομάδας να βάλλουν κατά του Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα να έρχεται σε μετωπική σύγκρουση μαζί του και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να αποκαλύπτει τη φράση που έριξε λάδι στη φωτιά.

“Όταν έτρεξα τη δεύτερη φορά που πραγματικά έδωσα ό,τι είχα, τον άκουγα (τον Τάκη) επιθετικά να φωνάζει ‘κάνε spreed’, ‘βάλε κι άλλο’ και όταν του είπα να μην μου τα λέει αυτά, γύρισε και μου είπε ‘άντε μωρέ με τα ψυχολογικά που κουβαλάς. Εκείνη την ώρα κρατούσα ένα νερό και του πέταξα νερό στην κοιλιά και του λέω ‘θα μου πεις εσύ για ψυχολογικά;'”, δήλωσε η Σοφιάννα και συνέχισε λέγοντας πως σε άλλο σημείο του αγώνα “ανέβηκε στην εξέδρα και άρχισε να φωνάζει ‘έχεις ψυχολογικά, γιατί φέρνεις ήττες, γιατί είσαι ανίκανη και δεν κάνεις. Έβγαλε όλη τη χολή του κάτι που ξέρει να κάνει“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα