Survivor: Αποχώρησε αναπάντεχα και προκάλεσε “παγωμάρα”

Survivor: Αποχώρησε αναπάντεχα και προκάλεσε “παγωμάρα”
Survivor Greece / Facebook

Ακόμα μία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, όπου μπλε και κόκκινοι πλέον λιγοστεύουν. - "Στη ζωή μου δεν είχα δει καθόλου Survivor".

Άλλος ένας παίκτης παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, αφού στο Survivor της Τετάρτης είχαμε ακόμα μία αποχώρηση, η οποία μάλιστα φαίνεται πως εξέπληξε -άλλους δυσάρεστα, άλλους ευχάριστα- μπλε και κόκκινους.

Πλέον, στον Άγιο Δομίνικο, διάσημοι και μαχητές έχουν αρχίσει να… λιγοστεύουν, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να οδεύει προς την τελική του ευθεία.

Πριν οι δύο ομάδες βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού για να ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει, βρέθηκαν στον στίβο μάχης όπου μονομάχησαν με στόχο το έπαθλο φαγητού.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι κόκκινοι.

Survivor: Τραυματίστηκε ο Ρουβάς, τρόμαξαν οι πάντες

O τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του στο στίβο μάχης στο Survivor της Τετάρτης τρόμαξε τους πάντες.

Κατά τη διάρκειας μίας κίνησης ο παίκτης των Κόκκινων χτύπησε το κεφάλι και έπεσε με δύναμη στο έδαφος γεγονός που πάγωσε συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα του Απόστολου αλλά πρέπει να εξεταστεί γιατί ήταν στο κεφάλι και τον αυχένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ενημέρωσε τους κόκκινους και τους μπλε πως ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από τον στίβο μάχης προκειμένου να οδηγηθεί στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι από τους μπλε, υποψήφιοι ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος βγήκε από τον Τάκη Καραγκούνια που είχε την ατομική ασυλία.

Σε ό,τι αφορά τους Κόκκινους υποψήφιοι ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Απόστολος Ρουβάς, τον οποίο υπέδειξε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Στο άκουσμα του ονόματός του, αρκετοί παίκτες των κόκκινων “λύγισαν”, ενώ στην πλευρά των μπλε κάποιοι αγκάλιασαν τον Σοϊλέδη, εμφανώς ανακουφισμένοι με την παραμονή του.

Στο κόκκινο “στρατόπεδο” πάντως επικρατούσε “παγωμάρα”, καθώς ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος μάλιστα σε αρκετούς ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, αποχωρεί.

Ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς πάντως δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Μπορεί στη ζωή μου να μην έχω δει καθόλου Survivor, αλλά θα γίνω φανατικός”.

Ποιος είναι ο Απόστολος Ρουβάς

O Απόστολος Ρουβάς, αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, είναι μάγειρας και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ως σεφ στο “Πάμε Δανάη”.

Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα.

Απόστολος Ρουβάς papadakispress

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας. Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα