Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς – Σοκ στους Κόκκινους

Διαβάζεται σε 1'
Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς Glomex/ΣΚΑΙ

Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Αλέξη Παππά να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ακόμη μία αποχώρηση – βόμβα σημειώθηκε στο Survivor 2024, το οποίο επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (21/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός παιχνιδιού έχοντας επηρεαστεί μετά την είδηση πως ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, σειρά είχε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, σοκάροντας τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός κατά την ανακοίνωση, οι λόγοι της αποχώρησης είναι οικογενειακοί.

“Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση, η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες, κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς”, είπε ο Γιώργος Λιανός, σοκάροντας τους Κόκκινους.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα