Survivor – Ατζούν: Έστειλε μήνυμα για τα ελληνοτουρκικά – “Η θάλασσα ανάμεσά μας δεν σημαίνει τίποτα”

Survivor – Ατζούν: Έστειλε μήνυμα για τα ελληνοτουρκικά – “Η θάλασσα ανάμεσά μας δεν σημαίνει τίποτα”

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor παρουσίασε τη μονομαχία της ελληνοτουρκικής ένωσης και τοποθετήθηκε για τα ζητήματα των δύο χωρών.

Ένα διαφορετικό Survivor είδαμε την Τρίτη, καθώς η ελληνική και τουρκική ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης ενώθηκαν και αναμετρήθηκαν σε ένα αγώνισμα όπου αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό σε σχέση με την ένωση που είχε γίνει σε προηγούμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες δεν χωρίστηκαν βάσει… εθνικότητας αλλά “χρώματος”: η κόκκινη ελληνική ομάδα δηλαδή ενώθηκε με την κόκκινη τουρκική και αντίστοιχα η μπλε ελληνική με την μπλε τουρκική.

Επίσης, τη θέση του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του αγωνίσματος πήγε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος μάλιστα, πριν από την έναρξη της μονομαχίας έστειλε το δικό μήνυμα για τα ελληνοτουρκικά:

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είπε: “Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί.

Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα