Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Τουρκίας

Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Τουρκίας
Οι δύο φιναλίστ του φετινού τουρκικού Survivor youtube printscreen

Ποιος αναδείχτηκε νικητής του τουρκικού Survivor. Οι ελληνοτουρκικές στιγμές που ξεχώρισαν στα κοινά επεισόδια των δύο χωρών.

Μόλις μία βδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του ελληνικού Survivor, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Αντζούν Ιλιτζαλί υποδέχτηκε τους δύο φιναλίστ σε υπαίθριο χώρο που είχε στηθεί στο λιμάνι του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο φιναλίστ που διεκδικούσαν το μεγάλο έπαθλο ήταν ο Ismail Balaban και ο Yiğit Poyraz.

Στους φετινούς κύκλους του ριάλιτι σε Ελλάδα και Τουρκία δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες των δύο χωρών ήρθαν κοντά, χόρεψαν παρέα και έπαιξαν σε μικτά αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε όταν οι Έλληνες παίκτες γνώρισαν τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε συστήσει όλους τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες, τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Τα φλερτ δεν άργησαν να έρθουν με τον Τζέιμς Καφετζή να δηλώνει “τώρα αγαπώ το τένις”, αφού γνώρισε μία τενίστρα παίκτρια της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια της Ένωσης, είχαμε παρακολουθήσει και την απολαυστική συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη, ο οποίος την είχε αποκαλέσει “Τελεφερίκ”.

Επίσης, να σημειωθεί ότι σε προηγούμενο επεισόδιο της φετινής χρονιάς σε κοινό ελληνοτουρκικό αγώνισμα, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είχε δηλώσει:

“Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί”.

Όσον αφορά τον νικητή του φετινού τουρκικού κύκλου, που αναδείχτηκε ζωντανά μετά από ψηφοφορία του κοινού, το έπαθλο κέρδισε ο İsmail Balaban, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες παίκτες.

Δείτε στο 4ο λεπτό του βίντεο τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα