Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα του Survivor και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ατομικά έχουν γίνει πλέον τα αγωνίσματα στο Survivor, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετές εντάσεις, όπως είδαμε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/06) στον ΣΚΑΙ.

Στον στίβο μάχης, ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να πάει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού, αφού δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Στο συμβούλιο του νησιού προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον πρώτο να ρίχνει τα “πυρά” του εναντίον της παίκτριας, προτρέποντάς την να πορευτεί μόνη της, χωρίς να κλονίζει τις σχέσεις άλλων παικτών.

Μάλιστα, ανέφερε πως θα έπρεπε στην θέση της Ασημίνας να βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα.

Από την άλλη, η παίκτρια τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για άλλη μια φορά και να υποστηρίζει πως από την αρχή που βρίσκεται στο παιχνίδι μέχρι και τώρα ψηφίζει αγωνιστικά.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη του Survivor προς αποχώρηση και μέσα από την κάλπη προέκυψε το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ενώ υπενθυμίζεται πως πρώτος υποψήφιος είναι ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Θέλω να πω στα παιδιά, πως με αυτή την ψηφοφορία έχουν εκτεθεί. Θεωρώ ότι βάσει των τελευταίων αγωνισμάτων, το Survivor υστερεί στο αντρικό κομμάτι και, συγκεκριμένα, θα έπρεπε να ψηφιστούν ο Στάθης και ο Τάλα”, είπε η Ασημίνα.

“Είναι μια μεγάλη αυταπάτη να νομίζει κάποιος εδώ μέσα ότι δεν θα κριθεί από τον κόσμο ή ότι δεν θα περάσει από τη διαδικασία να είναι υποψήφιος”, απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Ασημίνα έκλεισε τα αυτιά της για να μην τον ακούει.

Τέλος, στο ερώτημα εάν φοβάται που είναι απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχει “επιβιώσει” από πολλές ψηφοφορίες, η Ασημίνα είπε:

“Δεν με τρομάζει. Εγώ έρχομαι από αγωνίσματα έξω που έχω παλέψει με πραγματικά θηρία και πραγματικές αντιπάλους γυναίκες, που δεν τις έφτανα. Δεν με φοβίζει τίποτα και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος δικαιώνει εκείνον που πιστεύει πραγματικά, πιστεύω πολύ στην κρίση του κόσμου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα