Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
H Μπλε ομάδα του Survivor 2022 @survivoegreece

Μεγάλη ήταν η ένταση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5. Οργισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ όσο και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας με τον συμπαίκτη τους, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Η συμβίωση μαζί του μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη, με τον παίκτη των Μπλε να βγαίνει εκτός εαυτού στην καλύβα.

«Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε! Αλήθεια σου λέω… Έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Κάθε φορά! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω άλλο», σημείωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Την ίδια άποψη είχε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξερράγη, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Μας έχει κουράσει πραγματικά και δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον αντέχουμε».

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους. Σε αυτή τη διαδικασία, ασφαλής ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, βγαίνοντας στον τάκο, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος για ακόμη μια φορά δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα