Survivor – Ευρυδίκη για Σπύρο Μαρτίκα: “Είναι αδίστακτος – Διψάει για χρήματα και δημοσιότητα”

Survivor – Ευρυδίκη για Σπύρο Μαρτίκα: “Είναι αδίστακτος – Διψάει για χρήματα και δημοσιότητα”
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Glomex

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Σπύρου Μαρτίκα, η οποία τον αποκάλεσε "αδίστακτο" και τον κατηγόρησε ότι την "μεταχειρίστηκε σαν μαριονέτα". "Αυτό κάνει με όλους" συμπλήρωσε.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, την Πέμπτη (9/3), βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε “σκληρά” για τον Σπύρο Μαρτίκα.

“Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο Μαρτίκα. Μετέφερε και για την Αφροδίτη Σκαφίδα προσωπικά της. Πράγματα που είναι το λιγότερο μηνύσιμα, που καίνε άλλους, τρίτους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μία θέση. Και δεν θα πω περισσότερα” είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, θέλω να πω στον κόσμο, ξεχάστε ότι είναι ένας ρόλος. Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψάει για δημοσιότητα και για χρήματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα στη ζωή” συνέχισε.

Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα και όλα τα παιδιά. Όλοι τα παιδιά ξέρουν τι είναι ο Σπύρος. Δεν μπορώ, όμως σε καμία περίπτωση, εγώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου, να αφήσω κανέναν να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα, γιατί αυτό κάνει με όλους, και να μην μιλάω, επειδή έτυχε στη ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου” πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα