Survivor: Γιατί φωνάζουν “Δήμαρχο” τον Σπύρο Μαρτίκα – Η στροφή στην πολιτική

Survivor: Γιατί φωνάζουν “Δήμαρχο” τον Σπύρο Μαρτίκα – Η στροφή στην πολιτική
Σπύρος Μαρτίκας ΣΚΑΙ

"Φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα να ασχολείται με τα κοινά μετά από το Survivor All Star. Τι έλεγε προτού μπει στο παιχνίδι.

“Δήμαρχο” φωνάζουν στο φετινό Survivor All Star τον Σπύρο Μαρτίκα και, ενώ οι περισσότεροι πίστευαν πως πρόκειται απλώς για ένα παρατσούκλι, λόγω της ευφράδειας του λόγου του, φαίνεται, τελικά, πως πρόκειται για την ιδιότητα που επιθυμεί να αποκτήσει.

Τη στιγμή που ο 45χρονος φαρμακοποιός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, οι φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ολοένα και “φουντώνουν”. Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας φέρεται να στοχεύει στη δημαρχία Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου και ζει, ενώ στην ίδια περιοχή διατηρεί και την επιχείρησή του.

Διάφορα τοπικά sites του Πειραιά κάνουν λόγο για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, με το e-peiraias.gr να αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του: Η πιο μυστήρια περίπτωση, είναι αυτή του φαρμακοποιού-survivor, Σπύρου Μαρτίκα, που όπως ακούγεται θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Σύμμαχοι του φαίνεται να είναι δύο δημοτικού σύμβουλοι του Παναγιώτη Διαλινάκη, οι Ματούλα Τσοτσάνη, Μαρία Μαντουβάλου, ενώ ακούγεται πως έχει συμφωνήσει μαζί του και η υποψήφια δήμαρχος το 2019, Ελένη Ρούκουνα-Δαβγιώτη”.

Κάπως έτσι εξηγείται και η προσφώνηση από τους συμπαίκτες του, ενώ, ας μην ξεχνάμε, πως όταν η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, ο ίδιος δεν την είχε ακολουθήσει υποστηρίζοντας τα εξής: “Είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα… Να τρέξω να την ακολουθήσω. Αλλά εγώ εδώ πέρα δεν ήρθα μόνος μου. Έχω δώσει υποσχέσεις σε κόσμο και είμαι εδώ“.

Σπύρος Μαρτίκας: Οι δηλώσεις του πριν μπει στο Survivor All Star

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε προχωρήσει σε δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό μας” και εμμέσως πλην σαφώς είχε παραδεχτεί τον στόχο του να ασχοληθεί με τα κοινά.

Θα κάνω τα πάντα για την πόλη μου, θα κάνω τα πάντα για να τηρήσω κάθε υπόσχεσή μου. Ήδη έχω τηρήσει με το παραπάνω κάθε υπόσχεσή μου”, είχε πει αρχικά και συμπλήρωσε:

“Πηγαίνω σε ένα παιχνίδι για δεύτερη φορά πάρα πολύ σύντομα. Το συμβόλαιό μου θα είναι πολύ καλύτερο, το έπαθλο θα είναι διπλάσιο. Θα κάνω τα πάντα, όσο πιο πολύ μείνω, αποσκοπώ στη νίκη. Όλα ανήκουν στον κόσμο που θα με στηρίξει και θα επιστρέψω για να αλλάξω αυτή την πόλη“.

“Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στις χιλιάδες κόσμου που μου ζητά να αναλάβω κάποιες ευθύνες για την πόλη μου. Αν μου αξίζει η νίκη θα την προσφέρω στον κόσμο που με στηρίζει. Θα φέρω πολύ μεγάλη δύναμη στην πόλη μου. Είμαι εδώ για εκείνους”, είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα