Survivor: Η έξοδος της Βαλαβάνη, το σούπερ έπαθλο και όσα θα δούμε τώρα

Survivor: Η έξοδος της Βαλαβάνη, το σούπερ έπαθλο και όσα θα δούμε τώρα

Η γνωστή αθλητικογράφος δεν κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, βγήκε προτεινόμενη και αποχώρησε από το παιχνίδι (Vids)

Μετά τον Μπο, τον Χρανιώτη και τη Σάρα, ήρθε η σειρά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να αποχωρήσει από το Survivor μέσα από τη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού που βασίζεται στη λίστα προτιμήσεων.

Η αθλητικογράφος ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Γ.Σπαλιάρα και Γ.Αγγελόπουλο, και έφυγε καθώς ήταν η  τελευταία στην προτίμηση του κόσμου. Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

“Θα έχω να λέω πολλά πράγματα στους φίλους μου και στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα και δύσκολα, όλα τα παίρνω μαζί μου και έχω ένα μεγάλο χαμόγελο, γιατί τα έζησα. Μου έχει λείψει πολύ η οικογένεια μου. Μόλις βγω θα πάω να τους αγκαλιάσω, για μένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα”, ανέφερε η Ε. Βαλαβάνη.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης υπενθύμισε ότι το αποτέλεσμα προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού που έγινε πριν από καιρό, όταν οι τηλεθεατές ψήφισαν τον παίκτη που θέλει να παραμείνει.

Νωρίτερα, διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν για ακόμη μια φορά στη μάχη και έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία για την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Μάριος Ιωαννίδης, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος και εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Κύπριος, μάλιστα, πήρε τη νίκη με πανηγυρικό τρόπο, καθώς δεν έχασε ούτε μία φορά.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, αφού κέρδισε την Κυριακή το κολιέ της ασυλίας.

Οι πόνοι της Ευρυδίκης στο γόνατο και τον αστράγαλο δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί όπως θα ήθελε.

Το trailer του νέου επεισοδίου:

Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο νικητής θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο μεγάλο κυβισμού. Το επεισόδιο της Τετάρτης θα είναι και το τελευταίο απ’ όπου θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Οι εναπομείναντες θα φύγουν από το νησί και θα πάνε σε ευρωπαϊκή πόλη μακριά από τους δημοσιογράφους και χωρίς κινητά τηλέφωνα μέχρι τον τελικό.

Στον μεγάλο τελικό, συγγενείς και αγωνιζόμενοι θα ερωτηθούν τα ίδια πράγματα και θα πρέπει να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις.

Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα και θα εξαρτηθεί τόσο από αγώνισμα, όσο και από την ψηφοφορία του κόσμου. Το αγώνισμα θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο και εμείς θα το δούμε σε βίντεο την ημέρα του ημιτελικού. Σε αυτόν θα συμμετέχουν τέσσερις παίκτες ενώ στον τελικό δύο.

Στις 5 Ιουλίου θα έχουμε τον τελικό. Αυτός θα κριθεί καθαρά και μόνο από την ψηφοφορία του κόσμου και δεν θα υπάρχει κανένα αγώνισμα.

Μέσα σε όλα υπάρχει πληροφορία που θέλει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να εξετάζει την πιθανότητα να μεταθέσει την ώρα έναρξης του τελικού και του ημιτελικού από τις 9 το βράδυ (όπως είναι προγραμματισμένο) στις 11 με τους υπεύθυνους του σταθμού να πιέζουν προκειμένου να μην γίνει μια τέτοια αλλαγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα