Survivor: Η επική ατάκα της Ασημίνας για τον Δάντη – “Να σκεφτώ τους γάμους του”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Η επική ατάκα της Ασημίνας για τον Δάντη – “Να σκεφτώ τους γάμους του”

Μια ερώτηση στα “Παιχνίδια της Καραϊβικής” του Survivor έφερε τον Χρήστο Δάντη στην κουβέντα. Η αστεία αναφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον τραγουδιστή και σύντροφό της.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης (27/03) στον ΣΚΑΙ, μετά από το Συμβούλιο που έφερε ως τρίτη υποψήφια την Αναστασία εν μέσω συζητήσεων που αναστάτωσαν τις ομάδες.

Λίγο πριν από την τέταρτη ασυλία, που αποτελεί την πιο κρίσιμη της εβδομάδας, καθώς ολοκληρώσει την τετράδα των υποψηφίων (Ευγενία και Άιρα είναι επίσης υποψήφιες), οι Κόκκινοι και οι Μπλε διασκέδασαν με τα “Παιχνίδια της Καραϊβικής”.

Οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι και απάντησαν με χιούμορ στις ερωτήσεις, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μάλιστα να αυτοσαρκάζεται σε μία από αυτές και να κάνει αναφορά στον σύντροφό της, τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Δάντη.

“Πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;” ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια των Κόκκινων να απαντά: “Τυχαίο ότι έπεσε σε μένα αυτή η ερώτηση; Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου να σου πω”.

“Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή! Τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή” είπε ο παρουσιαστής του Survivor και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει τέσσερις γάμους!

Ο πρώτος έγινε το 1993 με τη τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και διήρκησε μόλις έναν χρόνο. Κουμπάρος ήταν ο συνθέτης Γιάννης Καραλής. Ο δεύτερος ήταν με τη τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη (1996-2003), με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, έναν γιο τον Χριστόφορο (γεν. 2000). Ο τρίτος ήταν με την πρώην τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ενώ ο τέταρτος με τη Τζένη Βουτσίνου (2013-2017) με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, τη Μαριζέτα (γεν. 2011) και τον Σήφη (γεν. 2014).

Η απάντηση στην ερώτηση ήταν 3 λεπτά και τον πόντο πήρε η Ασημίνα έναντι του Ντάνιελ.

Survivor: Δείτε το βίντεο με την ατάκα της Ασημίνας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα