Survivor: Η Μαριαλένα χτύπησε στο πρόσωπο τον Βασάλο – “Μου έριξε μπουνίδι στα δόντια”

Survivor: Η Μαριαλένα χτύπησε στο πρόσωπο τον Βασάλο – “Μου έριξε μπουνίδι στα δόντια”
glomex - skai tv

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έριξε κατά τη διάρκεια ασκήσεων γροθιά στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι συνέβη στην παραλία του Survivor All Star.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (23/03) στον ΣΚΑΙ. Η νέα μέρα στον Άγιο Δομίνικο, βρήκε τους Μπλε “μουδιασμένους” από τις εντάσεις στην ομάδα τους.

Από τους στίβους μάχης έλειπαν δύο παίκτες των Μπλε, ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν συνεχείς αντιπαραθέσεις.

Λίγο πριν την έναρξη το αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν απομακρύνθηκαν προσωρινά από το Survivor με απόφαση της παραγωγής, λόγω ενός άγριου καβγά που είχαν.

“Να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε έναν διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πώς θα συνεχίσουν”, είπε ο παρουσιαστής ενώπιον των ομάδων.

Survivor: Η Μαριαλένα έριξε γροθιά στον Βασάλο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα και περνούν μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο στην παραλία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η παίκτρια είχε την ιδέα να δείξει στον γνωστό γυμναστή κάποιες κινήσεις tae kwon do, αλλά αυτό δεν πήγε ιδιαιτέρως καλά.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκεί που του έδειχνε κινήσεις με τα χέρια, του έδωσε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

“΄Ήπια λίτρα αίμα. Μου έριξε μπουνίδι στα δόντια…”, είπε στη συνέχεια ο παίκτης.

Survivor All Star: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας που είχαν απομακρυνθεί νωρίτερα, επέστρεψαν στο παιχνίδι και δήλωσαν πως αφήνουν πίσω τους τις όποιες διαφορές τους.

Οι ομάδες ήταν μπερδεμένες σχετικά με το ποιος θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ώστε να ωφεληθούν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε: Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά, η αποχώρηση είχε χρώμα Κόκκινο και από το ριάλιτι επιβίωσης έφυγε η Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Νικολέτα Μαυρίδη

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Νικολέτα Μαυρίδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26/2, συνεπώς η παίκτρια θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα