Survivor: “Η πενταήμερη έγινε Μεγάλη Παρασκευή” – Οι νέες ομάδες και η οικειοθελής αποχώρηση

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Σε νέα φάση περνάει το Survivor 2024 μετά τις μετακινήσεις παικτών και τις αλλαγές στις ομάδες. Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και ο παίκτης των Μπλε που έφυγε οικειοθελώς.

Δυσάρεστες εκπλήξεις και τεράστιες ανατροπές περίμεναν το βράδυ της Κυριακής (10/03) τους παίκτες του Survivor 2024.

Διάσημοι και Μαχητές έλαβαν πρόσκληση για το Έκτακτο Συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να τους “υπόσχεται” πως το παιχνίδι αλλάζει σελίδα και “νέες στρατηγικές και νέες ισορροπίες” τους περιμένουν, χωρίς κανείς όμως να φαντάζεται όσα θα ακολουθούσαν.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του Παντελή Γιαννακάκη, προκαλώντας σοκ στην ομάδα των Μαχητών, αφού ο παίκτης ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες.

Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Από φίλοι αντίπαλοι – Άνω κάτω οι ομάδες

Το Έκτακτο Συμβούλιο συνεχίστηκε με περισσότερες εκπλήξεις, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε ένα ένα τα ονόματα των παικτών που αλλάζουν ομάδα, αφού πλέον παύουν να υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές και πλέον γίνονται Κόκκινοι και Μπλε.

Οι παίκτες των δύο ομάδων “έτρεμαν” μην ακούσουν το όνομά τους και κληθούν να αλλάξουν ομάδα, κυρίως για το ότι θα αποχωριστούν άτομα με τα οποία έχουν έρθει κοντά όλους αυτούς τους μήνες. Μία από αυτές ήταν η Δώρα, η οποία “λύγισε” για τις μετακινήσεις της Ιωάννας και της Aira.

Πλέον οι δύο ομάδες διαμορφώνονται ως εξής: 

Κόκκινη Ομάδα

Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Ιωάννα Τζαβέλλα, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Παντελής Γιαννακάκης, Νίκος Ρικουνάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας.

Μπλε Ομάδα

Τζέημς Κεφετζής, Σταμάτης Ταλαδιανός, Ντάνιελ Νούρκα, Θόδωρος Τουρκογιώργος, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σάββας Γκέντσογλου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Δώρα Νικολή, Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το έπαθλο φαγητού, με τους Κόκκινους τελικά να επικρατούν και να αναδειχθούν νικητές.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι Μπλε βρέθηκαν στην άβολη θέση να υποδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στη θέση αυτή βρέθηκε η Ευγενία Μπόρλα, η οποία αν και άλλαξε ομάδα βρέθηκε ξανά στον τάκο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα