Survivor: Η Σπυροπούλου έκλεψε την καρδιά του Χάρου

Survivor: Η Σπυροπούλου έκλεψε την καρδιά του Χάρου
Ο παίκτης του Survivor Σώζων Χάρος (Survivorgr) Survivorgr

"Δεν μοιάζει με καμιά άλλη κοπέλα" σημειώνει ο νέος παίκτης του reality και παραδέχεται πως δεν χορταίνει να βλέπει την παρουσιάστρια

Ειδύλλιο στην παραλία του Survivor; Ίσως η καρδιά να ξεκίνησε να σκιρτά για έναν παίκτη, που ακόμη δεν έχει αισθανθεί την πείνα σε όλο της το μεγαλείο. Ο Σώζων Χάρος είναι ίσως ο πιο διάσημος από τους νέους παίκτες, τόσο για το ασυνήθιστο όνομά του, όσο και για την ιδιαίτερη μαχητικότητά του στο στίβο μάχης. Ο νέος παίκτης των διασήμων όμως έχει μάτια μόνο για την Κωνσταντίνα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σπυροπούλου, τόσο στην κάμερα, όσο και στην ίδια την παρουσιάστρια. “Η Κωνσταντίνα δεν μοιάζει με καμιά άλλη κοπέλα, είναι μοναδική” ακούγεται να λέει στο βίντεο και στη συνέχεια προσθέτει. “Δεν χορταίνω να την βλέπω πραγματικά”.

Στην ίδια την Κωνσταντίνα, ο Σώζων είπε: “Η συνεισφορά σου είναι μοναδική σε αυτή την ομάδα. Στο πρωινό χαμόγελο…”. Ένας έρωτας γεννιέται…

Σε άλλα νέα ωστόσο, οι Μαχητές επικράτησαν σχετικά εύκολα και με 10-6 των Διασήμων στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα