Survivor: Η Χρύσα “βασίλισσα” και Τζέιμς και Φάνης οι “κηφήνες” – Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Όσο οι εσωτερικές συγκρούσεις στους Μπλε συνεχίζονται, οι Κόκκινοι αλλάζουν τροπάριο και βλέπουν τη Χρύσα ως υποκινήτρια των πάντων.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (26/03) το Survivor 2024 στον ΣΚΑΪ, και βρίσκει Κόκκινους και Μπλε σε μία διαρκή σύγκρουση.

Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, από την οποία θα προκύψει και η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και το φύλο της μονομαχίας καθορίστηκε στην προηγούμενη ψηφοφορία με την ανάδειξη της Άιρα ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία

Ο χθεσινός αγώνας είχε κακή κατάληξη για τους Μπλε, αφού με 12-10 οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές, στέλνοντας για ακόμη μια φορά τους αντιπάλους τους στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

 

Τα εσωτερικά προβλήματα στους Μπλε παραμένουν με τον Σταμάτη να υποστηρίζει πως ο Τζέιμς προσπαθεί να επισκιάσει την άνοδό του και να δηλώνει πως σκοπίμως δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά του.

Survivor: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι Μπλε μίλησαν και από την κάλπη βγήκε το όνομα της Αναστασίας, η οποία θα μονομαχήσει για την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια μιλώντας στο Συμβούλιο του νησιού δεν έκρυψε ότι “ξενέρωσε”, λέγοντας πως η επιλογή από τους συμπαίκτες της ήταν μονόδρομος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Κόκκινων οι οποίοι επιτέθηκαν στους Μπλε και κυρίως στον Τζέιμς Καφετζή ότι δεν προστάτευσε τις παίκτριες της ομάδας του, μιας και όλες είναι τραυματισμένες.

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου σε έντονο ύφος δήλωσαν πως οι άνδρες της μπλε ομάδας φοβούνται να βγουν σε μονομαχία, υποστηρίζοντας ότι μία προφανής επιλογή θα ήταν η Χρύσα, η οποία έχει και τα χαμηλότερα στατιστικά.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (27/03)

Στο αποψινό επεισόδιο, οι Κόκκινοι αλλάζουν τροπάριο και μετά τον Τζέιμς στοχοποιούν τη Χρύσα ως εκείνη που βρίσκεται πίσω από όλα.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την τέταρτη ασυλία, ο Αλέξης Παππάς παραδέχεται πως “μάλλον έπεσα έξω, απ’ ότι φαίνεται αυτός που ρυθμίζει τις ισορροπίες στη μπλε ομάδα είναι η Χρύσα. Μας είπε χθες ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ψηφιστώ αλλά αν ψηφιστώ θα πάω να περπατήσω στη Μονομαχία. Έπαιξε με την ψυχολογία τους και τελικά τους έκανε να μην την ψηφίσουν”.

Την άποψη αυτή φαίνεται να υποστηρίζουν και άλλοι Κόκκινοι, παρομοιάζοντας την κατάσταση στους Μπλε με “παρτίδα σκάκι“, μιας και “η μπλε ομάδα θυσιάζει τους αξιωματικούς για να προστατεύσει τη βασίλισσα”, αλλά και με μία κυψέλη, όπου “η βασίλισσα στις μέλισσες (σ.σ. η Χρύσα) έχει γύρω της κηφήνες (σ.σ. Τζέιμς και Φάνη), οι οποίοι κάνουν τη δουλειά για αυτή αλλά όταν η δουλειά ολοκληρωθεί, η βασίλισσα γυρνάει και τους σκοτώνει“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα