Survivor – Κατέρρευσε ο Εμμανουήλ: “Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι η τελευταία μου μέρα”

Survivor – Κατέρρευσε ο Εμμανουήλ: “Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι η τελευταία μου μέρα”
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Survivor 5 glomex - skai tv

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι για μία ακόμη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το Survivor.

Σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον παίκτη των Μπλε να καταρρέει στη σκέψη ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο make-up artist δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την προοπτική και για τον λόγο αυτό απομονώθηκε για λίγο από τους συμπαίκτες του.

Όταν, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου τον πλησίασαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε στους συμπαίκτες του τι είναι αυτό που τον απασχολεί.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν είναι ότι με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερο. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα