Survivor: Καβγάς Ελένης και Μαριαλένας – Ξέσπασε σε κλάματα η Χαμπέρη

Survivor: Καβγάς Ελένης και Μαριαλένας – Ξέσπασε σε κλάματα η Χαμπέρη
Η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor 4 Glomex

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη στο "Survivor 4", με αφορμή ένα σχόλιο που άκουσε κρυφά η πρώτη.

Φορτισμένοι ήταν οι παίκτες του “Survivor 4” την Τρίτη (15/06), μετά το συμβούλιο που προηγήθηκε, με τον Σάκη Κατσούλη να υποδεικνύει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στην παραλία του νησιού, καθώς η πρώτη άκουσε τη δεύτερη να την αποκαλεί με ειρωνικό τρόπο “η κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης” στην παρέα της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη μιλούσε στους “amigos” για την υποψηφιότητά της και τους Σάκη – Μαριαλένα, όταν η συμπαίκτριά της την άκουσε να αναφέρεται στο πρόσωπό της με την παραπάνω φράση. Τότε, η ίδια εκνευρίστηκε και μοιράστηκε την ενόχλησή της με τον Σάκη, λέγοντας ότι δεν της άρεσε ο χαρακτηρισμός, ότι έχει όνομα και προσωπικότητα.

Μάλιστα, πλησίασε την Ελένη και το συζήτησαν μεταξύ τους, με την Χαμπέρη να υποστηρίζει πως δεν το είπε ειρωνικά.

Η Ελένη Χαμπέρη μετέφερε αργότερα στην παρέα της όσα έγιναν ανάμεσα στην ίδια και τη Μαριαλένα, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας πως η συμπαίκτριά της και ο Σάκης την πιέζουν επειδή είναι χαμηλών τόνων, ενώ δεν θα είχαν τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε πιο δυναμικούς χαρακτήρες.

“Δεν μπορώ να βλέπω την Ελενίτσα συνέχεια να στοχοποιείται και να είναι στο κέντρο. Γιατί ασχολούνται μαζί της;”, σχολίασε ο Ηλίας Μπόγδανος για τη φίλη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα