Survivor: Άναυδοι οι παίκτες με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor: Άναυδοι οι παίκτες με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση
Survivor 4 ΣΚΑΙ

Χωρίς τέλος η ένταση στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4. Μεγάλη έκπληξη ο παίκτης που βγήκε στον "τάκο".

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (14/06). Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας οι “amigos” βρίσκονται σε σοκ, ενώ από την άλλη, ο Σάκης και η Μαριαλένα σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά των “amigos”, αναφέροντας πως οι φίλοι της ήταν απαθείς στο άκουσμα της αποχώρησής της.

“Είναι λυκοφιλίες αυτά που κάνουν οι “amigos”. Εμένα αυτοί οι άνθρωποι με αηδιάζουν. Δεν θα ήμουν ποτέ σε μια παρέα απλά για να είμαι. Προτιμώ να είμαι μόνη μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Survivor 4: Ποιος πήρε την πρώτη ατομική ασυλία

Οι παίκτες είχαν από 5 ζωές στον στίβο μάχης, ενώ τα αγωνίσματα ήταν μεικτά, καθώς πλέον το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Την πρώτη ατομική ασυλία αυτής της εβδομάδας κατάφερε να κερδίσει ο Σάκης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ανακουφισμένος, αφού δήλωσε προηγουμένως πως ο ίδιος με την Μαριαλένα θα πρέπει να κερδίζουν για να μην ψηφίζονται από τους υπόλοιπους.

Καβγάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του νησιού “άναψαν” τα αίματα, με τη Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή την αποχώρηση της Καρολίνας και τη στάση των “amigos”.

Η Μαριαλένα άφησε να εννοηθεί πως οι “amigos” είναι υποκριτές, ενώ ο Ασημακόπουλος θέλησε να πάρει θέση, δηλώνοντας πως το να φύγει κάποιος από το παιχνίδι δεν σημαίνει ότι είναι ότι δεν θα τον ξαναδούν ποτέ.

Ο Σάκης επέλεξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, επικαλούμενος λόγους κακής συμπεριφοράς απέναντί του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα