Survivor: Μαριαλένα κατά Σταυρούλας – “Ποια νομίζει ότι είναι;”

Survivor: Μαριαλένα κατά Σταυρούλας – “Ποια νομίζει ότι είναι;”
Μαριαλένα Ρουμελιώτη glomex - skai tv

Η Σταυρούλα άφησε αιχμές, λέγοντας στην αντίπαλη ομάδα «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Με αιχμές ξεκίνησε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι εμφανώς εκνευρισμένη με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη συμπεριφορά της στην αντίπαλη ομάδα.

Η Σταυρούλα άφησε σπόντες λέγοντας στην αντίπαλη ομάδα «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», γεγονός που εκνεύρισε πολύ τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Συνέβη κάτι που με τάραξε και αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και ο Μαρτίκας τον Τάκη και μπλέχτηκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αυτή η ωραία συζήτηση που γελάγαμε ο ένας με τον άλλο. Και πετάγεται η Σταυρούλα και λέει “μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί; Εδώ ήρθατε να τα πείτε;”, το προσπερνάω. Μετά λέει “ο καθένας εδώ κοιτάει τον κ@λο του”, το προσπερνάω κι αυτό. Και πάμε και στο τρίτο! Λέει “τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα;”. Κοιτάω τον Σάκη και λέω “αποκλείεται δεν το είπε…”», είπε στην κάμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας… Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μίλησα εκείνη την ώρα γιατί πιστεύω ότι θα τσακωνόμουν πολύ άσχημα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα», πρόσθεσε η παίκτρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα