Survivor: “Παγωμάρα” στο άκουσμα ότι μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής – Η αντίδραση του Αλέξη Παππά

Διαβάζεται σε 3'
Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς Glomex/ΣΚΑΙ

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor 2024 την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Τι είπαν.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Δευτέρας (05/02), με τους Μαχητές να χάνουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Η ομάδα των Μπλε κλήθηκε να υποδείξει έναν ακόμη παίκτη της στην κάλπη, με τον Γιάννη Περπατάρη να αναδεικνύεται ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας. Ο πρώτος ήταν ο Rob.

Το αποτέλεσμα προκάλεσε σοκ και στις δύο ομάδες του Survivor, με τις γυναίκες των Μαχητών να μετανιώνουν και να προχωρούν σε απολογίες για την ψήφο τους.

“Ζητάω συγγνώμη αν προσέβαλα τον Γιάννη. Νιώθω πολύ άσχημα, μιλάω πολύ ειλικρινά. Έχω κάνει πολύ μεγάλη βλακεία δήλωσε η Μαριλίνα.

Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε την είσοδο των νέων παικτών

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε μια ανακοίνωση – βόμβα, προαναγγέλλοντας την είσοδο νέων παικτών (ανάμεσά τους και πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης) στις δύο ομάδες.

Στην αρχή, ζήτησε από τους παίκτες να του πουν ποιον παλιό παίκτη θα ήθελαν και ποιον δεν θα ήθελαν να δουν.

Έπειτα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τα ονόματα των δύο πρώην παικτών που θα δούμε τις επόμενες μέρες: τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το πρόσωπο του Αλέξη Παππά “πάγωσε” στο άκουσμα της είδησης. “Είτε έρθει στους Κόκκινους είτε πάει στους Μπλε, πάλι θα έχουμε εκείνες τις αποστάσεις που είχαμε. Μπιφτέκια μην φέρει μόνο, γιατί του αρέσει να τα γυρνάει” είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: “Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που είναι καλός στους στόχους, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Είναι και στρατηγικός παίκτης”.

“Θα ήθελα να τον γνωρίσω, γιατί ακούω πολλά” είπε με τη σειρά της η Ασημίνα, με τον Αλέξη Παππά να σηκώνεται να φύγει στο πλαίσιο του χιούμορ.

Οι Μπλε δήλωσαν πως θα ήθελαν πολύ να έχουν τον Τζέιμς Καφετζή στην ομάδα τους γιατί είναι δυνατός παίκτης, κάτι που είχαν εκφράσει και πριν από την ανακοίνωση του Λιανού.

Όσον αφορά την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η Ασημίνα δήλωσε πως δεν έχουν σχέσεις. “Δεν μιλιόμαστε με τη Σταυρούλα, είναι φίλη με τη Μαριλίνα απ’ όσο ξέρω. Έτσι όπως το βλέπω, θα πάει στους Μπλε” δήλωσε.

“Ελπίζω να πάει στη Μπλε ομάδα, για να έχουμε δυνατούς αγώνες. Δεν έχουμε παίξει ποτέ αντίπαλοι” είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να κάνει πλάκα στους παίκτες, για να δει τις αντιδράσεις τους, αναφέροντας το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα