Survivor: Πανικός στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Πανικός στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Μεγάλη ένταση μετά τη διαδικασία ψηφοφορίας που έκρινε τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor. "Φωτιά" στο συμβούλιο του Νησιού με αιχμές για στρατηγική.

Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (20/06), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο σημερινό αγώνισμα, εκείνος που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία και έτσι να προστατεύσει τον εαυτό του, ήταν -για ακόμη μια φορά- ο Άρης Σοϊλέδης.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Με τέσσερις ψήφους, έναντι τους τρεις του Σπύρου Μαρτίκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor: Χάος στο συμβούλιο του νησιού

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, προσπαθώντας ωστόσο να κρύψει τα συναισθήματά της με ένα χαμόγελο.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσαμε δυο βδομάδες πριν τον τελικό και μιλάμε με πραγματικότητες και τη λέξη στρατηγική. Αυτό ακριβώς βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και την δέχομαι”, ήταν τα λόγια της Ασημίνας, αφήνοντας αιχμές προς συγκεκριμένους παίκτες.

“Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά την Ασημίνα και τώρα το είπαν στρατηγική και ψήφισαν πάλι την Ασημίνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί έχουμε την μειοψηφία”, τόνισε με τη σειρά του ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζοντας την Ασημίνα.

Στην προσπάθειά του να… διατηρήσει την κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Άρης διερωτήθηκε, εφόσον η “αντίπαλη” ομάδα του υποστηρίζει ότι ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά, γιατί ο Μαρτίκας παραμένει στο παιχνίδι, ενώ οι επιδόσεις είναι οι χειρότερες όλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα