Survivor: Παράπονα, μπηχτές και εντάσεις – Άγρια κόντρα Αλέξη και Γκιουλέκα

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Παράπονα, μπηχτές και εντάσεις – Άγρια κόντρα Αλέξη και Γκιουλέκα

Συγκρούσεις στο Survivor 2024, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να μπαίνει στο στόχαστρο λόγω της παρέας με τον Τζέιμς Καφετζή. Η κόντρα Σταμάτη – Χρύσας.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (01/04), το Survivor 2024 στον ΣΚΑΙ και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες ξεκίνησαν από τα πρώτα λεπτά.

Στους Μπλε, η ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη και την Χρύσα συνεχίστηκε, μετά από το χθεσινό συμβούλιο.

Ενώ μιλάω, η Χρύσα γελάει και ειρωνεύεται συνεχώς. Είμαι ένας άνθρωπος που, Δόξα τω Θεώ, συγκρατώ τα νεύρα μου και αντί να σε βρίσω εκείνη τη στιγμή, δεν σου είπα τίποτα” είπε στο κιου του ο Σταμάτης.

“Δεν γίνεται να θυματοποιείσαι τόσο. Να είσαι 30 χρονών και να ψάχνεις παρηγοριά στον Αλέξη Παππά. Μου μίλαγε και κοίταγε τον Αλέξη, λες και θα του πει “μπράβο Σταμάτη μου, τα είπες τέλεια”. Αδιανόητο” είπε στο δικό της κιου η Χρύσα.

Από την άλλη, ο Τζέιμς Καφετζής, όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, αποκάλεσε τον Σταμάτη “πιόνι το Αλέξη Παππά”.

Στο μεταξύ, ο Τζέιμς απασφάλισε κατά του Αλέξη Παππά, αναφερόμενος στο θέμα της φιλίας του με τον Γκιουλέκα και σημειώνοντας πως μάλλον ο παίκτης ζηλεύει που είναι φίλοι και κάνουν παρέα.

Στην αντίπαλη ομάδα, στους Κόκκινους, ο Γκιουλέκας δήλωσε πως θεωρεί ότι οι επιθέσεις που δέχεται για την παρέα με τον Τζέιμς κρύβουν κάτι άλλο.

Survivor: Κόντρα λίγο πριν το αγώνισμα

Οι κόντρες συνεχίστηκαν και λίγο πριν από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας στράφηκε κατά των Κόκκινων, αναφέροντας ότι η συμπεριφορά τους για το γεγονός ότι κάνει παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, έχει καταντήσει “εμμονική”, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν ότι μεταφέρει πληροφορίες στους αντιπάλους.

Η Κόκκινη ομάδα έχει 2,5 καπετάνιους από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Αλέξης, η Δαλάκα και η Ασημίνα που πάει όπου πάει η βάρκα” είπε ο Φάνης, προκαλώντας αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, ο Γκιουλέκας δέχτηκε ομαδική επίθεση από τους Κόκκινους, οι οποίοι το κατηγόρησαν ότι πίσω από τις κάμερες κριτικάρει τους Μπλε και μπροστά στις κάμερες τους παίζει τον φίλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα