Survivor 3: Η πρώτη νίκη των Ελλήνων, το “χώσιμο” των Τούρκων και το επόμενο αγώνισμα

Survivor 3: Η πρώτη νίκη των Ελλήνων, το “χώσιμο” των Τούρκων και το επόμενο αγώνισμα

Οι Έλληνες του Survivor κέρδισαν με σκορ 10 - 4 και δεν παρέλειψαν τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ οι Τούρκοι τους "κατηγορούν" για προκλητική συμπεριφορά. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Το Survivor 3 συνεχίζει σταθερά την πορεία του. Το δημοφιλές παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε βδομάδα από Σάββατο έως Τετάρτη και όσο περνούν οι μέρες οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα, τη λογική και την ψυχοσύνθεση του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες γενικότερα δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και τόσο καλά, παρόλο που είναι ακόμη αρχή και που όλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Τη Δευτέρα είδαμε πως όταν οι Τούρκοι βρίσκονταν στην παραλία τους, αναφέρθηκαν στον ανταγωνισμό της ελληνικής ομάδας, κάνοντας κάποια αρνητικά σχόλια και τη συμπεριφορά των παικτών και “φωτογραφίζοντας” συγκεκριμένα άτομα.

Οι κοπέλες της τουρκικής ομάδας ακούστηκαν να λένε χαρακτηριστικά: “Το παιδί από την ελληνική ομάδα είναι πολύ επιθετικό. Αυτός με το κίτρινο σορτσάκι. Αυτός προκάλεσε χάος στο παιχνίδι, παράξενος, τρελαίνεται. Τσακώθηκε με την ομάδα του γιατί ήθελε να ρίξει βολές δεύτερη φορά”. Ενώ πρόσθεσαν: “Βλέπεις πώς μας κοιτάει ακόμη και από τις κερκίδες; Πολύ άσχημα. Θα παθαίναμε έμφραγμα εξαιτίας του. Κι αυτός με την πορτοκαλί μπλούζα έτσι είναι. Κάθε φορά που συναντιούνται τα βλέμματά μας, με κοιτάει τόσο στραβά.”

Επίσης, ο Τούρκος παίκτης Atakan Isiktutan έκανε λόγο για επιθετικότητα και προκλητικές κινήσεις για τον Έλληνα παίκτη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι κινήσεις του είναι προκλητικές, αλλά επειδή είμαστε ενωμένοι δεν μας απασχολεί. Τους εύχομαι καλή τύχη. Θα δυσκολευτούν πολύ. Έχουν γίνει μια πολύ παράξενη ομάδα. Βασικά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα”.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά από τις συνεχόμενες ήττες της ελληνικής ομάδας, η οποία είχε χάσει τον αγώνα επάθλου και τον αγώνα ασυλίας, οι Έλληνες παίκτες κατάφεραν να “γυρίσουν” το παιχνίδι και να επικρατήσουν έναντι των Τούρκων, σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Το αγώνισμα συνδύαζε μυϊκή δύναμη και ισορροπία και παρόλο που οι Έλληνες είχαν τρεις παίκτες λιγότερους από την τουρκική ομάδα, κέρδισαν με σκορ 10 – 4 και δεν παρέλειψαν τους έξαλλους πανηγυρισμούς, χοροπηδώντας και τραγουδώντας. Το έπαθλο του συγκεκριμένου αγωνίσματος ήταν ένα ψαροτούφεκο, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στους παίκτες ως προς την εξεύρεση φαγητού.

Στο επεισόδιο της Τρίτης πρόκειται να δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα! Αρχικά, στην τουρκική ομάδα έρχονται “σύννεφα”, αφού μετά την ήττα τους γίνονται οι πρώτοι τσακωμοί και αρχίζουν να δημιουργούνται κλίκες, όπως λέει και ένας παίκτης τους. Επίσης, το αγώνισμα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε θα είναι για έπαθλο φαγητού και θα βασίζεται σε ένα παιχνίδι που είδαμε και πέρυσι, όπου βασικό παράγοντα παίζει η συνεργασία μεταξύ των παικτών.

Τέλος, την Τρίτη θα μάθουμε ποιος Έλληνας παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα και τον Άγιο Δομίνικο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα