Survivor: Πρωτοφανής αποχώρηση στην ιστορία του ριάλιτι – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Πρωτοφανής αποχώρηση στην ιστορία του ριάλιτι – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Facebook / Survivor Greece

Τεράστιες εντάσεις στο Survivor της Τρίτης, όπου δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ μία αποχώρηση άφησε άναυδους τους πάντες.

Επεισόδιο απίστευτης έντασης επεφύλασσε το Survivor της Τρίτης, τόσο στο αγώνισμα ασυλίας, όσο και στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους, με αρκετές λογομαχίες μεταξύ των αντιπάλων, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο, δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο λόγος για τους Φάνη Μπολέτση και Χριστόφορο Ταξίδη, οι οποίοι ήρθαν τετ α τετ και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν.

Το θερμό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τη λήξη του flag race υπέρ των Μπλε, με τον Χριστόφορο να λέει στον Φάνη: “Είσαι βλακάκος”.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού με τους Κόκκινους να καλούνται σε ψηφοφορία, μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας. Εκεί, λοιπόν, είχαμε  ακόμα έναν καυγά αλλά και ένα πρωτοφανές περιστατικό, με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η ίδια τσακώθηκε έντονα με τον Τζέιμς και τον Φάνη, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι τους έβρισε.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε τρέχοντας από το συμβούλιο, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και απέχοντας από την ψηφοφορία. Όπως ενημέρωσε μάλιστα ο Γιώργος Λιανός, ενώ της ζητήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία έστω και με επιστολική ψήφο, εκείνη αρνήθηκε.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει ξαναγίνει στο ριάλιτι, αφού ακόμη και αν κάποιος παίκτης απουσιάζει από το συμβούλιο, συμμετέχει στην ψηφοφορία με επιστολική ψήφο.

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα, δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Άιρα. Έτσι η παίκτρια των Κόκκινων θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιωάννα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα