Survivor: Σάκης και Μαριαλένα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη – Το deal με το έπαθλο

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη – Το deal με το έπαθλο
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο "Love it" Glomex

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν για το Survivor 4, τη σχέση τους και το μέλλον τους. Η προσφορά του νικητή στην πρώην σύντροφό του και η απάντησή της.

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας λεπτομερώς για το Survivor 4.

Απαντώντας στο ερώτημα αν βρίσκονται τελικά σε σχέση, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 4 ανέφεραν πως θα αφήσουν τον χρόνο να δείξει τι θα συμβεί ανάμεσά τους.

“Το να συζητήσεις με κάποιον για το αν θα είστε μαζί, νομίζω είναι λίγο παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε, όπως έρθουν τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε μέσα στο παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να το ζούμε και έξω, απάντησε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ η Μαριαλένα πρόσθεσε:

“Αλήθεια, δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει. Έχουμε βγει από το παιχνίδι, τρέχουν πολλά πράγματα, τηλέφωνα, συζητήσεις. Το έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη. Απλώς αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας πάντως, έχουμε μια τέλεια επικοινωνία. Πάντως φαίνεται πολύ περίεργο στον κόσμο αυτό”.

Σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν πίσω από την πλάτη τους για το αν είναι ψεύτικη η σχέση τους, η Μαριαλένα δήλωσε:

“Ήταν πολύ προκατειλημμένοι μαζί μας, ότι όλα τα έχουμε στήσει, ότι όλα είναι ψεύτικα. Δεν το ξέραμε ότι έλεγαν τέτοια τα παιδιά στο παιχνίδι, πολλά αρνητικά σχόλια για εμάς και μπροστά μας δεν έγινε καμία τέτοια κουβέντα. Πλέον με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα. Απλώς δεν περίμενα ότι συζητούσαν για μας, ειδικά από τον Ηλία και από την Καρολίνα”.

“Δεν έχουμε κατηγορήσει ποτέ κανένας ότι λέγαμε κάτι πίσω από την πλάτη τους. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για μας, ότι σχολιάσαμε κάτι αρνητικά χωρίς να το ξέρουν και ότι το έμαθαν τώρα”, συμπλήρωσε ο Σάκης.

Τέλος, η Μαριαλένα ανέφερε πως ο Σάκης δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τη μητέρα της, ενώ ο νικητής του Survivor 4 είπε πως με τα χρήματα του επάθλου θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις του που έχουν πληγεί, ενώ θα ήθελε να βοηθήσει και τη Μαριαλένα να ανοίξει ένα δικό της χώρο για να εργάζεται ως γυμνάστρια.

“Δεν ξέρω αν δέχομαι”, απάντησε η παίκτρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα