Survivor: Σάλος στο twitter – Κατηγορούν την παραγωγή ότι ευνοεί την Μαριαλένα

Survivor: Σάλος στο twitter – Κατηγορούν την παραγωγή ότι ευνοεί την Μαριαλένα
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Τι πρόσεξαν οι τουιτεράδες στον αγώνα κατάταξης του "Survivor 4" την Τρίτη, όταν έπαιζε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κάνουν λόγο για αδικία.

Έξαλλοι με την παραγωγή του “Survivor 4” είναι οι τουιτεράδες, μετά τον δεύτερο αγώνα κατάταξης που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (30/06) και τον οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Συγκεκριμένα, οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και χρήστες του Twitter παρατήρησαν πως όταν αγωνιζόταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μπάρα η οποία ορίζει την περιοχή του παίκτη, ήταν πιο κοντά στον στόχο όταν η παίκτρια έπαιζε με τον Ηλία Μπόγδανο και πιο μακριά όταν έπαιζε με τον Σάκη Κατσούλη. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κορόμι έμεινε εκτός αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πολλά από τα αγωνίσματα που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα στο “Suvivor 4”, όταν οι αντίπαλοι ήταν γυναίκα – άντρας, η μπάρα της γυναίκας ήταν συνήθως λίγο πιο μπροστά με εντολή της παραγωγής, λόγω της διαφορετικής σωματικής διάπλασης και δύναμης.

Ωστόσο, οι τουιτεράδες δεν προβληματίστηκαν γενικά με την αλλαγή της απόστασης της μπάρας, αλλά με την διαφορά της απόστασης της μπάρας της Μαριαλένας όταν έπαιζε με διαφορετικούς παίκτες. Πολλοί κατηγόρησαν την παραγωγή πως ευνοεί την ίδια και τον Σάκη Κατσούλη, ώστε να είναι οι δύο πρώτοι στην κατάταξη.

Φυσικά, υπήρξαν και σχετικά σχόλια που ισχυρίστηκαν πως πρόκειται για photoshop, ενώ άλλοι την υποστήριξαν αναφερόμενοι στο γεγονός ότι η παίκτρια δεν ήταν καλά στην υγεία της.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις στο twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα