Survivor: Κατέρρευσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”

Survivor: Κατέρρευσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – “Δεν μπορώ να αναπνεύσω”
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Πάγωσαν" άπαντες στο Survivor με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Η αντίδραση του Σάκη Κατσούλη.

Πολύ δύσκολο και επίπονο έχει αποδειχτεί τις τελευταίες ημέρες το Survivor για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και από γαστρεντερίτιδά, που προφανώς έχει επηρεάσει και τη φυσική της κατάσταση.

Μάλιστα, στο δεύτερο αγώνισμα κατάταξης, η παίκτρια είχε μία άτυχη στιγμή, προκαλώντας “παγωμάρα” στους υπόλοιπους παίκτες που την παρακολουθούσαν να καταρρέει, φωνάζοντας “δεν μπορώ να αναπνεύσω”.

Μετά από μία αναμέτρηση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα κάθισε να πιει νερό και ξαφνικά άρχισε να νιώθει δυσφορία, νομίζοντας ότι θα της κοπεί η ανάσα. Εν συνεχεία, έπεσε στο πάτωμα, γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έσπευσε προς το μέρος της.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι χρειάστηκε και η άμεση επέμβαση των γιατρών ώστε να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημά της. Ευτυχώς, επανήλθε άμεσα και συνέχισε να αγωνίζεται.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα