Survivor: Σοκ στο Συμβούλιο – Σοϊλέδης και Ταλάντσεφ παραβίασαν τους κανονισμούς

Survivor: Σοκ στο Συμβούλιο – Σοϊλέδης και Ταλάντσεφ παραβίασαν τους κανονισμούς
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor facebook Survivor Greece

"Καμπάνα" στο Survivor σε δύο παίκτες της μπλε ομάδας. Ποιον βασικό κανονισμό παραβίασαν και ποια η ποινή τους.

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός το βράδυ της Δευτέρας, “παγώνοντας” τις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μια ανακοίνωση που αφορούσε στην παραβίαση ενός βασικού κανονισμού του Survivor 2022 από δύο παίκτες της μπλε ομάδας.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο αυτοί παίκτες συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή, στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στη νέα ψηφοφορία, οι ηττημένοι μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον “τάκο” και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα. Σύσσωμη η ομάδα ψήφισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τη μπλε ομάδα, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα