Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Ο Γιώργος Λιανός instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (06/03) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην παραλία των Διασήμων. Ο Τάκης μαζί με την Κάτια τα βάζουν με τη Μυριέλλα.

Η Κάτια θεωρεί τη Μυριέλλα αδύναμο κρίκο της ομάδας, εκφράζοντας την άποψη ότι η ηθοποιός θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor απόψε, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την επικράτηση.

Οι ισορροπίες αλλάζουν μετά την είσοδο των νέων παικτών, ενώ οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας φαίνεται πως θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (06/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα