Survivor Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” – Δεν άντεξε και φεύγει από το παιχνίδι

Survivor Spoiler: Αποχώρηση “βόμβα” – Δεν άντεξε και φεύγει από το παιχνίδι
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 glomex - skai tv

Ένας ακόμη παίκτης του φετινού Survivor αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ.

Ένας ακόμη παίκτης από την ομάδα των Μαχητών αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Survivor. Ο λόγος για τον Άγγελο Πουλή, τον παρκουρίστα που είδαμε να μπαίνει στο ριάλιτι αυτό το σαββατοκύριακο και να προλαβαίνει να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές.

Ο Άγγελος Πουλής skai tv

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, ο Άγγελος, λόγω ενός προβλήματος υγείας, θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει σύντομα τον Άγιο Δομίνικο.

“Έχουμε αποχώρηση ‘βόμβα’. Ξέρουμε από τα spoiler που έχουμε δει ότι θα φύγει η Πελαγία, αλλά δεν θα το πούμε εμείς αυτό. Το αποκλειστικό είναι ότι αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος Πουλής, ο παρκουρίστας που μπήκε πρόσφατα. Είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ότι πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν ότι έχει κάποια προβλήματα καρδιοαναπνευστικά. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το κλίμα δεν ευνοεί καθόλου την υγεία του Άγγελου, οπότε θα αποχωρήσει οικειοθελώς”, είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου.

Survivor 5: Το βιογραφικό του Άγγελου Πουλή

Ο Άγγελος είναι 38 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δε γυρίζονται ταινίες δράσης, μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ. Έχει καταφέρει να του «ανοίξουν κάποιες πόρτες», ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε και ονειρεύεται.

Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon. Δεν έχει κάνει στη ζωή του ούτε camping, οπότε οι συνθήκες διαβίωσης στην παραλία θα είναι κάτι περισσότερο από πρωτόγνωρες για εκείνον. Έχει μάθει να λειτουργεί ως μονάδα και όχι μέσα σε μια ομάδα. Δεν αντέχει τη συμβίωση με νάρκισσους ανθρώπους και αυτούς που αγαπούν τις «πισώπλατες» μαχαιριές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα