Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το ταξίδι στο Μεξικό

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το ταξίδι στο Μεξικό
Survivor 5 Instagram/survivorgreece

Εντάσεις, τραυματισμοί, αλλά και έξαλλοι πανηγυρισμοί στο αποψινό Survivor για το σούπερ έπαθλο που ανακοινώνει ο Λιανός. Ποια ομάδα ετοιμάζει βαλίτσες.

Συνεχίζονται τα μεγάλα έπαθλα στο Survivor, μαζί και τα ταξίδια που τα συνοδεύουν, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο αποψινό επεισόδιο πως οι νικητές του αγωνίσματος θα ετοιμάσουν… βαλίτσες για Μεξικό όπου θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Πριν από τη μεγάλη μάχη, όμως, στην οποία αναμένεται να υπάρξουν και τραυματισμοί κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μπλε και κόκκινων, δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βάλλει κατά του Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας πως “δεν σου αξίζει ο τελικός”, ενώ κάνει λόγο για ειρωνείες και επιθέσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή “επειδή με φοβάσαι”.

Λίγο αργότερα, όταν οι ομάδες θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης και θα πάρουν θέση για τα αγωνίσματα, ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει το φοβερό έπαθλο το οποίο θα “τρελάνει” τους παίκτες, όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer που ακολουθεί.

Έτσι, μπλε και κόκκινοι θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το ταξίδι στο Μεξικό. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη θα πάρει η μπλε ομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα