Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο απόψε

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο απόψε

Σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους. Ποιοι θα βρεθούν στην Punta Cana.

Νέο επεισόδιο, με νέες εντάσεις αλλά και ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο το βράδυ του Σαββάτου στο Survivor, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, το κλίμα στην ομάδα των Μπλε είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με τους παίκτες να έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μιλώντας στις κάμερες, στράφηκε για ακόμη μια φορά κατά του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος προσπαθεί -όπως είπε ο make-up artist- να τον βάλει στο στόχαστρο, πλησιάζοντας τους υπόλοιπους παίκτες…

Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα ταξιδεύει στην Punta Cana

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, μπλε και κόκκινοι ρίχνονται στο στίβο μάχης για το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας.

Εκεί, οι δύο ομάδες αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους και να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα επάθλου, το οποίο απαιτεί δύναμη, αλλά και μεγάλη ταχύτητα.

Όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, η νικήτρια ομάδα θα πάει στην Punta Cana όπου και θα επισκεφτεί το πάρκο των μαϊμούδων.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που κερδίζει το αποψινό έπαθλο είναι η Μπλε, βάζοντας τέλος στο σερί των Κόκκινων.

Survivor: Δείτε το trailer του Σαββάτου (30/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα