Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Πολλές θα είναι οι εντάσεις, αλλά και οι συγκινήσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Γεμάτο τσακωμούς, αλλά και έντονες συγκινήσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (08/03) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα στους Μπλε παραμένει τεταμένο, μετά από τον χθεσινό καβγά Ασημίνας – Σταυρούλας, αλλά και την ανάδειξη τριών υποψηφίων προς αποχώρηση από τους Μαχητές, οι οποίοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλβας, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας που τόσο επιθυμούν.

Μπλε και Κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους στο αγώνισμα, το οποίο απαιτεί δύναμη και ταχύτητα, ωστόσο ένα δυσάρεστο περιστατικό θα κάνει τους παίκτες να “παγώσουν”.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραυματίζεται στο κεφάλι, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης σπεύδει να τη βοηθήσει.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε απόψε θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία, γεγονός που θα κάνει τους παίκτες του Survivor 5 να “λυγίσουν”.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Διάσημοι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (08/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα