Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

default image

Το πρώτο συμβούλιο του Νησιού μετά το μεγάλο πάρτι της Ένωσης είναι γεγονός και οι παίκτες καλούνται να αναδείξουν με την ψήφο τους τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι παίκτες του Survivor All Star χαλάρωσαν, έφαγαν και διασκέδασαν στο μεγάλο πάρτι της Ένωσης που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/04), ωστόσο η περίοδος χάριτος τελείωσε και οι δύο ομάδες καλούνται να επιστρέψουν στις καλύβες και τον στίβο μάχης.

Οι Κόκκινοι υποδέχονται τους Μπλε στην παραλία τους μα πριν καλά καλά περάσουν 5 λεπτά, όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (24/04) η ένταση ανάμεσα στους παίκτες δεν αργεί να ξεσπάσει και επικρατεί το απόλυτο χάος.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας εβδομάδας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Έτσι, οι Μπλε θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με τους Μπλε να μετράνε την πρώτη τους ήττα μετά την ένωση, καλούνται μεταξύ άλλων να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler, ο παίκτης που βγαίνει από την κάλπη είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μάλιστα δεν φαίνεται να δέχεται αδιαμαρτύρητα την επιλογή των συμπαικτών του.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (24/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα