Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον 2o αγώνα κατάταξης

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον 2o αγώνα κατάταξης
Survivor 4 ΣΚΑΙ

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος θα αναμετρηθούν απόψε στο "Survivor 4", ενώ θα μείνει εκτός ο Γιώργος Κορόμι. Ποιος κερδίζει.

Τους αγώνες κατάταξης του “Survivor 4” παρακολουθούν οι τηλεθεατές αυτές τις μέρες, μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο “Survivors” που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη (30/06) σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα.

Τον πρώτο αγώνα κατάταξης κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ δεύτερη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τρίτος στη σειρά ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ την χαμηλότερη επίδοση σημείωσε ο Γιώργος Κορόμι.

Απόψε, Τρίτη (29/06), οι παίκτες θα ριχτούν ξανά στη μάχη, ωστόσο, ο Κόρο δεν θα αγωνιστεί και θα έχει πλέον μόνο μία ακόμη ευκαιρία για να προκριθεί στον ημιτελικό, ενώ θα δούμε την Μαριαλένα να καταρρέει σοκάροντας τον Σάκη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης είναι ξανά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Survivor 4: Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης (29/6)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα