Survivor Spoiler: Χαμός στο συμβούλιο – “Ράπισμα” Λιανού για κρυφές συναντήσεις αντίπαλων παικτών

Survivor Spoiler: Χαμός στο συμβούλιο – “Ράπισμα” Λιανού για κρυφές συναντήσεις αντίπαλων παικτών
Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο και σε αντίπαλη παίκτρια με την οποία συναντιέται κρυφά στη ζούγκλα, κάνει ο Γιώργος Λιανός στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star. Όλες οι λεπτομέρειες.

Με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (22/01) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Εκτός από την είσοδο τριών νέων παικτών που αναμένεται να δούμε, θα έχουμε και μια ένταση στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα κάνει παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη των Διασήμων και σε αντίπαλη παίκτρια από τους Μαχητές – που δεν ξέρουμε ποια είναι -, λόγω των κρυφών συναντήσεών τους στη ζούγκλα.

Οι φήμες που θέλουν τον παίκτη τον Κόκκινων και την παίκτρια των Μπλε να δίνουν ραντεβού στο δάσος, ενώ κανονικά απαγορεύεται, είχαν “φουντώσει” το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσιώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο παρουσιαστής του Survivor θα απευθύνει ξεκάθαρη ερώτηση προς τον Μάριο Πρίαμο και προς την παίκτρια, της οποίας το όνομα θα αποκαλυφθεί στο συμβούλιο, φέρνοντας και τους δύο σε άβολη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συναντήσεις τους γίνονται σε ένα καλυβάκι που βρίσκεται στη ζούγκλα. Εκτός του αυτό αντιβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού, θεωρείται και επικίνδυνο, γιατί ξεπερνά τα χωρικά όρια στα οποία δικαιούνται να κυκλοφορούν οι παίκτες.

Survivor Spoiler: Οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή

Σύμφωνα με χθεισνό ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας”, στο καινούργιο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή (22/01), αναμένεται να δούμε την είσοδο τριών νέων παικτών.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι θα μπει ο Γιώργος Κόρομι από το Survivor 2021 που θα πάει στους Διάσημους, τον Κρις Σταμούλη από το Survivor 2021 που θα πάει στους Μαχητές και τη Ρία Κολοβού, που την είδαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019, η οποία θα πάει, επίσης, στους Μαχητές.

Υπενθυμίζετια πως την είσοδο του Γιώργου Κορόμι είχε προαναγγείλει το NEWS 24/7 πριν από λίγες μέρες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα “εισβάλει” στο παιχνίδι και η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης, από το Survivor 2021.

Οι πηγές του NEWS 24/7 αναφέρουν πως η παίκτρια ταξίδεψε χθες, Τετάρτη (18/01), για τον Άγιο Δομίνικο και η εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να γίνει σε περίπου 15 μέρες από τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα